Vacatures

OPEN SOLLICITATIE


Kijk je recht uit je ogen, heb je de wil om te groeien, het lef om echt naar jezelf te kijken en heb je affiniteit met projecten in de openbare ruimte?
Druk dan op de knop, of stuur een mail naar [email protected] en nodig jezelf uit voor kop koffie en een leuk gesprek.

vacature MANAGER PROJECTBEHEERSING


De manager projectbeheersing heeft een centrale rol in het projectteam in die zin dat hij de IPM-rollen verbindt en samen met de IPM-rolhouders afstemt. Hij is binnen het IPM-model verantwoordelijk voor de integrale projectbeheersing van het project. Hij zorgt dat er altijd integraal zicht is op de actuele status van alle beheersaspecten: tijd, geld, kwaliteit, risico’s, informatie, organisatie, bestuurlijke besluitvorming en de beleidsdoelstellingen van het project.

VACATURE

VACATURE

Vacature CONTRACTMANAGER


De contractmanager is – voor alle contracten – verantwoordelijk voor het gehele proces van het vaststellen van de inkoopbehoefte, het opstellen van het inkoopplan, de contractvoorbereiding, – aanbesteding en -uitvoering richting (markt)partijen, de contractbeheersing (contractbewaking) en realisatie binnen de projectkaders: scope, planning, budget, kwaliteit, risico’s, informatie, organisatie en de beleidsdoelstellingen van het project.

Binnen zijn werkgebied heeft de manager een verantwoordelijkheid voor de risico’s van (de activiteiten in) dat werkgebied. Dit betekent dat de manager zijn risico’s actueel houdt, beheersmaatregelen uitvoert (binnen mandaat), maar ook dat hij een actieve bijdrage heeft aan het project brede risicomanagementproces.

Vacature omgevingsmanager


De omgevingsmanager agendeert proactief onderwerpen vanuit de omgeving binnen het projectteam die invloed kunnen hebben op de kwaliteit/scope van het project. De OM richt zich op alles wat te maken heeft met ‘omgeving’: Hoe kan ik er op sturen dat ik het voor alle mensen om het project heen zo prettig en goed mogelijk maak? (En daarbij dan natuurlijk de hulp van de andere IPM rollen inschakelt). De omgevingsmanager is verantwoordelijk voor de acceptatie door de stakeholders van het projectresultaat binnen de gestelde kaders en randvoorwaarden.

VACATURE

Specifieke functies


Gerichte lopende uitvragen vind je hier (klik op de vogel).

Dit is het overzicht van de functies en rollen die momenteel door opdrachtgevers aan ons worden gevraagd.