Projecten

AMSTERDAM

Oranje Loper


Een van onze collega’s is 4 jaar actief als technisch manager binnen het programma.
In het programma Oranje Loper worden negen vaste bruggen van de Dam tot het Mercatorplein vervangen. Ook wordt de inrichting van de openbare ruimte over dit traject opnieuw ingericht.

Technisch management

De Hoekse lijn & Metro aan Zee


Bij het project Metro aan Zee in Rotterdam zijn meerdere collega’s betrokken. Vanuit hun expertise op het gebied van Systems Engineering en procesmanagement werkten ze mee aan een succesvolle overdracht en indienststelling van de metrolijn naar het strand in Hoek van Holland.

Projectbeheersing

ROTTERDAM

AMSTERDAM

Singelgracht garage Marnix


Voor de bouw van de Singelgrachtgarage-Marnix heeft Concreet voor de tenderfase het omgevingsmanagement ingericht voor Mobilis B.V.
Het project betreft de aanleg van een parkeergarage onder de Singelgracht in Amsterdam, met veel weerstand vanuit de omgeving. Voor de voorbereiding en uitvoering heeft Concreet het omgevingsmanagent op zich genomen. Speciaal voor dit project is het ambassadeursprogramma ontwikkeld. Een programma met een eigen projectmagazine en projectwebsite voor en door de buurt.

Omgevingsmanagement
Duurzaamheidsmanagement

Programma Wervengebied


Vier van onze collega’s werken aan het behoud en onderhoud van de walmuren, kelders en werven in de binnenstad van Utrecht. Ze werken mee aan het opzetten, aansturen en uitvoeren van het project- en contractmanagement, en de projectbeheersing binnen het programma en de deelprojecten.

Projectmanagement
Contractmanagement
Projectbeheersing


UTRECHT

AMSTERDAM

Entree Centraal Station


Hier werken we mee aan de vernieuwing van de Prins Hendrikkade West in Amsterdam. Automobilisten, fietsers en voetgangers gaan hier nu vanuit het westelijke deel van het Centrum, de stad in en uit. De weg, fiets- en voetpaden en de kabels en leidingen waren dringend toe aan een opknapbeurt. Twee van onze collega’s werken aan het omgevings- en contractmanagement.

Contractmanagement
Omgevingsmanagement

IJsseldelta


Het klimaat verandert en hierdoor heeft Nederland te maken met meer extreem weer. Het programma Ruimte voor de rivier heeft als doel de rivier de ruimte te bieden voor deze extremen. Een collega heeft gezorgd voor een vloeiende oplevering & overdracht van het project IJsseldelta in Kampen.

Contractmanagement
Projectbeheersing

OVERIJSSEL